15 Mayıs 2013 Çarşamba

Fotoğraf Satarak Para Kazanmak

Fotoğraf Satarak Para Kazanmak
        İyi kazanç getiren maddi kaynak gerektirmeyen kazanç modellerinden biridir. Nasıl oluyor da fotoğraf satarak para kazanalım diyorsanız işte cevap: Çektiğiniz fotoğrafları, resimleri, photoshop çalışmalarını internette satarak para kazanmak mümkün. Her gün dünyada binlerce dergi, gazete, haber sitesi, bilboard, afiş, el ilanı ve birçok yayın kurulunda binlerce resim görmekteyiz. Bu yayın organları internette olduğu gibi başka sitelerden görsellerden vb. yerlerden izinsiz alarak kullanmıyorlar. Çünkü fotoğraf sahibi herhangi bir hak talep ettiğinde mecburen vermek zorundalar. Bu sebeple bu yayın organları fotoğraf, resim, çalışma vb. unsurları bu alanda uğraş gösteren fotoğraf ve resim  firmalarından ücretleri karşılığında resimleri kullanırlar. Bu şekilde bu ajanslara yüklediğiniz fotoğraflar aracılığıyla para kazanmış olursunuz.

Fotoğraf Satarak Para Kazanmanın Diğer Yöntemlerden Ayrılan Özellikleri Nelerdir?

  1. Diğer çoğu internetten para kazanma yöntemlerinde olduğu gibi internet sitesi sahibi olmanıza gerek yoktur.
  2. Alt üye ya da üyelik kazandırma gibi bir derdiniz yoktur.
  3. Bu iş için profesyonel fotoğrafçı olmanıza gerek yoktur.Eğer beğendiğiniz ve güzel olduğunu düşündüğünüz resimlere sahipseniz bu yöntemle para kazanabilirsiniz.
  4. Satış ortaklığı ağı kurup bir ürünü satmaya çalışmakla uğraşmazsınız.
  5. Sermaye sahibi olmanıza gerek yoktur ve para kaybetmek gibi bir riskiniz yok.
        Gördüğünüz gibi fotoğraf ve resim satışı yaparak para kazanmak bu kadar kolay fakat işin asıl ayrıntılarını kitabımızda anlatıyoruz. Eğer birazcık ilginiz varsa ve bu işe vakit ayırıp uğraşırsanız bu şekilde para kazanabilirsiniz. Peki her şey güzel ama biz hangi siteye resim yükleyerek para kazanmaya başlayacağız admin diyorsanız aşağıdaki linke tıklayarak bu yöntemle para kazanabileceğiniz bir siteyi inceleyebilirsiniz.




Ali Yıldırım-Kütahya
             Ben bu iş modelini 2 yıl önce keşfettiğimde aslında fazla inanmamıştım daha sonra çeşitli araştırmalar yapınca bunun aslında olabileceğini düşündüm ve kitabı satın aldım. Daha sonra kitapta anlatılan her şeyi ayrıntılı şekilde aşama aşama uygulayınca başarmaya başladığımı fark ettim ilk ay sadece 700 TL kazandım komik ama gerçek hayatımda ilk defa böyle bir işle uğraşan biri olduğum için çok tecrübesizdim. Daha sonra 2-3 ay içinde 1500-2000 arası kazanmaya başladım şuan işe çektiğim fotoğrafları satarak ayda 3500 TL gelir elde ediyorum. Sizde bu kitabı almalı ve kazanmaya başlamalısınız, çünkü internet teknoloji ve bilim büyük bir hızla gelişmeye devam ediyor. Kitabı ilk satın aldığınızda ödeyeceğiniz para daha ilk ayda bile kazanacağınız paranın yanında çok küçük bir miktar.

2 yorum:

  1. Merhabalar,

    Öncelikle faydalı içeriklerle zenginleştirdiğiniz başarılı platformunuz için sizleri tebrik ederiz.
    Sitenizde (buradan http://resimleparakazanma.blogspot.com.tr/2013/05/fotograf-satarak-para-kazanmak.html) stok görsel ile ilgili ufak bir bilgi notu ve http://www.sadeceon.com/Tags/shutterstock-gorsel-indirme sayfamıza ait bir link paylaşma konusunda sizinle iletişime geçmek istedik.

    Bu konuda bir çalışma yapmamız mümkün olur mu sizlerle?

    Teşekkürler
    Yusuf Yıldırım
    Marketing Specialist
    www.sadeceon.com
    marketing@sadeceon.com

    YanıtlaSil
  2. Bu genel halk için bir duyuru, ilgileniyoruz
    Böbrekleri satın almak ve farklı böbrek bağışçılarıyla birlikte çalışabilmek
    Hastalarımız, böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.
    hastamıza böbrek bağışında bulunup bulunmadığınızı onaylayabiliriz ve
    her bağışçıyı büyük ödüller bekliyor.
    E-postamızda bize ulaşın: jupitermedicalcentreinc@gmail.com
    veya whatsapp konusunda bizimle iletişime geçin:
    +1(515)293-5520

    YanıtlaSil