3 Mayıs 2013 Cuma

Fotoğraf ve Resimlerinizle Para Kazanma

ÇEKTİĞİNİZ FOTOĞRAFLARI SATARAK PARA KAZANABİLİRSİNİZ

             ilginç ve inanılmaz geliyor değil mi? Ama gerçek bugün dünyada birçok insan fotoğrafçılığa çok yoğun ilgi göstermekte ve çektiği fotoğrafları satarak ciddi kazançlar sağlamakta neden mi dersiniz siz bir ressam olsanız resimlerinizi satarsınız bir müzisyen olsanız yaptığınız müzikleri satarsınız peki ya fotoğraf bu neden mümkün olmasın. Peki resim bulmak çok mu zor insanlar neden fotoğraflara resimlere para versin ki dediğinizi duyuyorum fakat aslında farkında olmadan yaptığımız yanlışlar var...
          
          1.Güzel bir resim sahibine sorulmadan alıp kullanılır bu yanlıştır.
          2.İnternet sitelerinden resim ve fotoğrafları alıp kendi sitemizde kullanırız.
          3.Dergi ve yayınlarda kullanılan resimler arşiv bölümünden çıkmıştır ve o arşivler zamanında ücret karşılığında alınmış fotoğraf ve resimlerden oluşmaktadır.
           
           Fotoğraf firmaları, dergiler, tv kanalları, çoğu insan vb. kişi ve kurumlar internet üzerinden fotoğraf alım satımı yapan sitelerden fotoğraf alımı yapmakta ve bazı fotoğraflar için birbirleriyle yarışmaktalar.İyi de ben profesyonel bir fotoğrafçı değilim ki diyebilirsiniz zaten gerekte yok profesyonellik zamanla olacak bir şeydir siz net güzel ve insanların gözünden kaçan değişik resimler çekerek onları satışa sunabilirsiniz. Üstelik bu fotoğraf sitelerine kayıt tamamen ücretsizdir.

         Bir sonraki yazımı hazırlayana kadar asıl sitemden ayrıntılı bilgi alabilirsiniz...
         Kendinize iyi bakın ve yorumlarınızı eksik etmeyin :)
         http://resimleparakazanma.blogspot.com/2013/05/ucretsiz-fotograf-sats-kitab-indir.html


1 yorum:

  1. Irrua Uzman Hastanesi doktorlarından Dr Rex Kelvin'im, hastane idaresi tarafından internete nasıl işler yaptığımızı ve insan organlarının alınıp satılması için bir yıl daha başladğım fırsatını verdim. Böbrek, Bu teklifle ilgileniyorsanız, aşağıdaki e-postadaki hastaneyle irtibata geçmekten çekinmeyin: İrrua uzmanlık hastanesi, organlar Cerrahide uzman ve bağışta bulunulması riski yoktur.
    Ve bu bizim e-postamız:
    irruaspecialisthospital20@gmail.com

    YanıtlaSil